WORKSHOPS  /  INDILIFE.DK

Mail til os og få tilsendt vores NYHEDSBREVE:
Skriv “tilmeld”/”afmeld” i en mail til: rie@tillge.dk.  Tak!
Så får du fremover en mail fra os en gang imellem med nyt om vores aktiviteter!

 

 

MENNESKETS VEJ - NYT HOLD MED START FEBRUAR 2021​Kære Alle,

​Så starter vi op med Menneskets Vej igen. Og vi glæder os. Udover hvad vi har skrevet i brochuren, som ligger på indilife.dk under kurser, har vi lidt udbyggende kommentarer:

Det fundament som forløbet er bygget op omkring, kommer fra en tid, hvor verden blev levet og set gennem ”Moder Jords Øjne”, hvor respekten for alt levende var en rød tråd og fundamentet var at ”alt liv er født af kvinden ”. Det kaldes af mange ”De oprindelige teachings”. En anden betegnelse er ”Krigerteachings”, hvilket antyder en mere maskulin vinkel, at møde verden på, så nogle formulerer det sådan at det feminine aspekt er den jord vi står på , hvorfra ” vores verden går” . ”Krigerteachings”, er den måde vi lever vores liv på.

Krigerteachings referer også til at man går Krigerens vej i modsætning til at gå offerets vej – i livet.

Vores intension er at du/vi kommer med vores individuelle træk og forskelligheder, ønsker og drømme til et muligt udbytte. Vi mænd (sagde Peter) er (ofte) ikke så kompetente som kvinderne til at tale om følelser, og om ”det der er svært i tilværelsen” (Ca-citat B. S. Christiansen). Eller ”det er ligesom, der er et mønster i mit liv. Hver gang jeg er lige ved at slå igennem / få succes så, så trækker jeg mig”.

Sammen vil vi undersøge det fundament, vi har bygget vores liv på. De overbevisninger vi lever efter. Balancen, eller manglen på samme i vores liv. Arbejder vi for lidt/meget og i forhold til hvad. Leger vi for meget og drikker for lidt?

Vi er ikke et rådgivningscenter, men snarere et rejsebureau, hvor du formulerer drømmen, visionen til rejsen og vi i fællesskab finder en rejsemåde, et muligt fremtidigt pejlepunkt og beder en fælles bøn om nogle gode rejsefæller. Ring til Peter eller Eva eller begge , hvis du har behov for uddybning, evt. en introaften.

Vi har etableret en trommegruppe, hvor vi løbende mødes. ”De gamle” fra første Menneskets Vej og Jer nye. Intensionen er at holde gryden i kog ”keeping the fire”, så vi ikke glemmer hvorfor vi kom og hvem vi er.

Kærlig hilsen

Eva og Peter

Peter:  rie@tillge.dk, 49190061(fastnet)/50700222 (sms)
Eva:    eva@skoven7.dk, 21905353
 

INDIWORKSHOPS  /  INDILIFE.DK
Peter Tillge | Digelsvej 8 | Søholm | 3480 Fredensborg | Tlf: 4919  0061 / 5070  0222 | E-mail: rie@tillge.dk
Eva Dinesen | Tlf: 21905353 | E-mail: eva@skoven7.dk

indilife.dk er produceret i NetObjectsFusion og har ingen mailboks.