TESTIMONIALS
Udtalelser fra deltagere på Menneskets Vej

 

Marts 2018
At gå menneskets vej er at gå med de fire retninger ad en naturlig og alligevel magisk vej hjem til sig selv. At sidde i cirkel med andre og mærke stammens intelligens og blive undervist i de helt særlige redskaber som de gamle indianere kendte og brugte i pagt med naturen og den spiritualitet som bor i naturen og i os selv.
Altsammen holdt i en varm og levende atmosfære med et højt niveau og kærlig og ikke mindst humoristisk tilgang af de to guides Eva og Peter - om hvem jeg kun kan udtrykke min allerhøjeste respekt og taknemmelighed for de gaver de har og så generøst giver videre. Der er ingen grund til ikke at gå Menneskets vej, hvis man vil gå hele vejen hjem til sig selv og videre ud i verden med sin sjæl og ånd klar og skinnende.
Tak for det hele. Be kind!

Woman Earth Painter


Kære undervisere:
Jeg har været den heldige deltager i et toårigt forløb på "Mennesket Vej". Jeg kendte intet til den gamle indianske visdom før jeg startede, men undervisningen har sat gang i en stadig boblende proces, hvor forståelse af andres og min egen færden her på planeten udvikler sig hele tiden. Og jeg har erfaret hvordan Moder Jord stiller sig til rådighed for processen hvornårsomhelst.

Forløbet har i den grad været en bevidstheds-udviklings-rejse for mig. De 8 weekender vi har mødtes med vores undervisere har været helt afgørende for det gode forløb.

Vores undervisere Eva, Peter og Betina har stillet sig til rådighed, på hver deres individuelle måde, med et KÆMPE engagement og arbejdsindsats. Og de har virkelig formidlet den gamle viden med en accepterende tålmodighed, man mærker tydeligt deres dybe indsigt i stoffet.

Sidst men ikke mindst har samværet i weekenderne været helt fantastisk dejligt. En dejlig blanding af undervisning, alvor, hygge, humor og dejlig mad. Der er bygget nogle meget vigtige og gode langtidsholdbare relationer op her. TAK!

Margrethe Østergaard, Roskilde


Kære undervisere på kurset Menneskets vej:
At deltage på kurset Menneskets vej, har været et af mit livs bedste beslutninger. Indholdsmæssigt gav kurset utrolig god mening for mig. At undervisningen blev kombineret med introduktion til forståelse af naturens energi, gjorde at alt gik op i en højere enhed. Desuden oplevede jeg en dyb glæde, da jeg erfarede hvordan hele kurset er bygget op omkring værdighed og respekt. Personligt er mit liv travlt og fuld af udfordringer, men Menneskets vej-kurset har haft en meget høj prioritet. Ærgerligt der endnu ikke er et kursus 2, - så må jeg jo hellere tage en tur mere.

Birgitte Due Jensen Koch


Her er lidt ord fra mig ...
Jeg har været med på Menneskets Vej de sidste to år og det har været en fantastisk rejse. Jeg kan varm anbefale at tage kurset hvis man er interesseret i at lære sig selv bedre at kende / selvudvikling, interesseret i at lære nyt om gammel indiansk viden-shamanisme, være i naturen.

Det er fedt at der har været en god blanding af gruppearbejde, arbejde på egen hånd samt cirkelarbejde. Det har været rigtig spændende at lære de andre i gruppen at kende og fået lov at blive inviteret inden for i deres inderste liv. Gruppen har været god til at skabe gensidig respekt og har haft lysten til at dele ud af personlige historier, tanker og følelser. Det har dog været dejligt at det har været helt op til en selv hvor meget man har haft lyst til at dele.

Peter og Eva danner et super makkerpar og formår at skabe en dejlig, afslappet, sjov men også seriøs stemning. De er nogle dygtigt og meget inspirerende undervisere. Stor ros herfra

Kærlig hilsen Lotte


Kæreste Peter.
Jamen jamen, du forstår da også at appellere til ens inderste følelser ! De er jo også nogle hårde nødder de to damer! Forstår godt du er nedtrykt.

For mit vedkommende må jeg sige, at det har været en fantastisk rejse .... På alle måder. Vi er kommet vidt omkring, ud i alle hjørner af ens kringlede sind, over i andre verdener og ind i de andre medrejsendes inderste kerne ... Det er ikke noget man oplever og får lov til ret mange gange, om nogen, i et langt liv. Jeg er meget beæret over den tillid vi har vist hinanden. Man har trykt kunnet lade sig "falde ud over kanten" og altid vidst, at man blev grebet. Du, Eva og Betina har været super gode til, på hver jeres måde, at føre os trygt og blidt ind og ud af store livsspørgsmål samtidig med, at vi har haft en fest ved siden af. Det er meget flot at kunne balancere mellem alvor og sjov uden, at det tager overhånd i den ene eller anden retning. Menneskets Vej har bragt mig mere ind i min cirkel, hvor jeg står bedre fast.. ....

Så jeg vil gerne tildele jer 5,5 af 6 stjerner! Der skal altid være plads til forbedringer. Kursisterne var nu også ret gode. God vind med næste tur, vi ses til tromning, håber jeg. Kæmpe sommerknus.

Line Langnæse (sommerforkølelse!)


Kære Bestyrelse!
Jeg kan desværre ikke komme til den første trommeaften i august men jeg dukker op ved resten af de planlagte og glæder mig. Jeg kan ikke takke jer nok for jeres indsats, den har betydet meget, meget. Jeg har lige haft fat i kursuscertifikatet vi fik og jeg grinede lidt sørgmodigt. FIS og ÆRLIG SNAK! Jeg er ærgerlig på mig selv over ikke at have gjort mere ved det, mens tid var.

Men trods min Svingende indsats har jeg alligevel fået en masse ud af det! Jeg tror, at jeg ville have haft glæde af, hvis der i begyndelsen af hver weekend var en kort repetition af sidste weekends undervisning. Der var det en af de sidste gange, det virkede godt.
På gensyn og kærlig hilsen

Margrethe


Kære vejledere, soldansere og elskelige mennesker.
Jeg vil her kort forsøge at beskrive oplevelsen af Menneskets Vej 2014 - 2016, hvilken betydning har den sti betydet for mig?   Personlig udvikling på indiansk platform kan man vel kalde det, man kan også kalde den noget ugh ugh noget!

Kært barn har mange navne, men for mig har det være en fantastisk rejse til selverkendelse, indre vækst, kærlig forståelse for mine og andres forskelligheder, kærlig omfavnelse af mine ikke så stærke sider, en stor forståelse for hvad der "trigger" mig i samvær med andre mennesker, nogle fantastiske værktøjer til forståelse af menneskers reaktionsmønstre heriblant mine egne, en øjenåbner for hvad ceremonier er og hvad de gør godt for, en indsigt i medicin-hjulet og de læringer der ligger i det, alle de billeder der er skabt som giver mig mulighed for at ændre det i mig, som jeg ikke ønsker at have med mig mere og alt dette giver mig mulighed for at stå klart, tydeligt og skinne med mit klareste lys. Denne vej har kort sagt bragt mig nærmere hjem til mig selv. Må alle vindens farver og bjergenes styrke fylde jeres hjerter.
De kærligste hilsener og tanker.

Søren Sidevind
(Jeg er CoyoteWheelTurner).Jeg anbefaler Menneskets Vej
Ønsker du et liv hvor du bestemmer kursen, og kursen er sejr, så begynd på "Menneskets Vej". Skab et liv med indre sikkerhed og et solidt fodfæste.

-føler du dig mindre værd
-har du svært ved at leve i nuet og værdsætte det
-lider du af en tendens til at dramatisere
-er du styret af indre tanker
-føler du dig som offer
-reagerer du uhensigtsmæssigt overfor andre mennesker
-har du svært ved at finde ro
-føler du stor modstand

Så giver "Menneskets Vej" alle de redskaber der skal til for at ændre dette. Jeg har selv gået på "Menneskets Vej" og har gennemgået en meget spændende og levende undervisning og fået mange redskaber jeg ikke havde kendskab til tidligere. Jeg kan varmt anbefale alle der ønsker flow i deres liv at starte på "Menneskets Vej".

Karen Amhild


At deltage i "Menneskets Vej"
har givet mig redskaber til at ændre nogle af mine fastlåste mønstre og overbevisninger, således at jeg ikke længere behøver at betragte tilværelsen som en konstant kamp mod overmagten.

Dorrit Skygebjerg


Kæreste Peter!
Du skal have stor tak for din ekstraordinære gode energi du altid kommer med. Vi har alle været meget glade for forløbet og din evne til at krydre det hele med historier, anekdoter, samt dine skøre indfald, gør alting mere spændende og sjovt. De kærligste tanker!

Britt, Lotte, Cy, CNT, Lise, Line ”Loddenører” og Marianne


Hej begge
Ved ikke om det skal kaldes filosofi. Menneskets vej har åbnet mine øjne for alle de fine og brugbare redskaber, som findes i den indianske filosofi. Jeg synes, at jeg er kommer tættere på kernen i mig selv og føler en større forbundenhed til moder jord efter at jeg har gennemført Menneskets Vej. Peter og Eva er rigtig dygtige til at formidle deres viden og erfaringer på en altid rar og meget respektfuld måde.

Stort kram Lise - og Elle hilser også.

 

 

INDIWORKSHOPS  /  INDILIFE.DK

INDIWORKSHOPS  /  INDILIFE.DK
Peter Tillge | Digelsvej 8 | Søholm | 3480 Fredensborg | Tlf: 4919  0061 / 5070  0222 | E-mail: rie@tillge.dk
Eva Dinesen | Tlf: 21905353 | E-mail: eva@skoven7.dk

indilife.dk er produceret i NetObjectsFusion 15 og har ingen mailboks. Bullgaurd Internet Security er aktiv under produktion og opdatering.