Jordens oprindelige folk praktiserede en levevis efter “The Original Instructions” i respekt for alt levende, og i anerkendelse af, at vi er åndelige væsener, og tæt forbundne til vores omgivelser – mennesker, dyr, natur, ting.
 
Kurset MENNESKETS VEJ vækker den ældgamle visdom til live påny og introducerer konkrete redskaber, som kan assistere dig i din rejse hjem til dig selv og et liv i større autenticitet, bevidsthed, kraft og balance. Læs om datoer herunder under HVORDAN.

"Walking. I am listening to a deeper way
Suddenly all my ancestors are behind me.
Be still, they say.
Watch and listen.
You are the result of the love of thousands."

Linda K. Hogan

HVAD

Undervisningen tager udgangspunkt i den viden som jordens oprindelige folk har videregivet gennem generationer. Alt det, de har lært i og af naturen. Vi går i deres fodspor og bruger det i vores moderne liv.

Undervisningen vil bl.a. bestå af:

● Medicinhjulet
● Kontakt til naturen
● Historiefortælling omkring bålet
● Shamanistiske trommerejser
● Instruktion i brugen af en bred vifte af konkrete redskaber
● Drømmearbejde
● Medicine/Shaman Walks
● Guidede meditationer/visualiseringer
 
Denne lærdom vil assistere dig i at:
 
● Lede dig selv og andre.
● Udvikle din selv-ansvarlighed og selv-autoritet.
● Møde udfordringer fra et kreativt og konstruktivt sted.
● Heale dig selv for begrænsende tanker og tro.
● Arbejde i fællesskaber og individuelt med rådslagning.
● Beslutningstagen og konfliktløsning.
● Finde ind i din egen kraft (og bruge de lærte
redskaber til at blive i den).
● Udvikle dit potentiale og egne unikke gaver.
● Bane vejen for manifestation af dine drømme og dit formål.
● Forbinde dig til dine spirituelle vejledere og kraftdyr.
● Foretage shamanistiske rejser.

Guides/undervisere/ledelse:

Peter Tillge
Fra 1981 til 1991 arbejdet med G.I. Gurdjieff `s ideer/filosofi  i ” Fellowship of friends”, København. “Jeg har siden 1995 modtaget undervisning fra 5 forskellige lærere, hvor H. Storm var den første og Chris Lyttichau den langt mest bedtydningsfulde. Mit blod er meget dansk, men jeg oplever den indianske lære som mit spirituelle ståsted. Dette citat er tyveri, men sandt for mig: “Hvis vore hus brændte, ville jeg forsøge at redde min hustru, min papegøje og noterne fra Chris’es workshops”!

Eva Dinesen
I 1992 var jeg på mine første shamanistiske kurser hos Annette Høst og Jonathan Horwitz. Det åbnede en dør til at søge svar og vejledning i naturen og på shamanistiske rejser. Mange shamanistiske kurser er fulgt siden og jeg har gennem alle årene deltaget i trommegrupper. Nogle år har jeg været med i fuldmånegruppe, healinggruppe og en gruppe med shamanistisk musik. I 2003 kom Chris Lüttichau til Danmark og underviste i Menneskets Vej og siden har jeg arbejdet på at anvende shamanisme i praksis i hverdagen. Jeg har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi 2012 og følger på 7. år et undervisningsforløb i England med Chris Lüttichau i Northern Drum. I 2017 begyndte jeg en rejse i forståelse af Mayaernes kalender og de traditioner der ligger bagved, den rejse er jeg stadig på.

HVORDAN

På kursusrækken MENNESKETS VEJ (med opstart 26.-28. februar 2021) arbejder vi med autentiske shamanistiske metoder til at stå i egen kraft og blive stærkere. På kurserne introducerer vi konkrete værktøjer til at finde vejen hjem til dig selv og til en ny forståelse af din oplevelse af verden. Det kan støtte et liv i balance og større selvautoritet, hvor du i højere grad kan opfylde dit potentiale og leve et liv i overensstemmelse med dit livsformål...

Oprindelige folk har lært af naturen og har videregivet deres viden siddende omkring bålet med stjernehavet over sig. Det er en del af denne viden vi arbejder med og for mange bliver det en personlig udviklingsrejse.

Vi underviser i den shamanistiske rejse, hvor vi ved at ændre bevidsthedstilstand kan rejse mellem verdener, i ualmindelig virkelighed og derigennem kan opnå kontakt til vores kraftdyr og åndelige vejleder, for at få svar på store spørgsmål og søge hjælp til healing.
 
MENNESKETS VEJ består af op til 8 weekendkurser med overnatning fordelt over 2 år. Kurserne afholdes nær København i natur med bålplads, skov og vand. Der er fuld forplejning på alle moduler og vi lægger vægt på at servere sund og nærende mad, der så vidt muligt er økologisk og hjemmelavet.

Menneskets Vej er under Northern Drum/Chris Lüttichau's paraply: Læs om Chris Lüttichau og Northern Drum. Læs udtalelser fra kursister om MENNESKETS VEJ  i linket herunder:

Læs tesimonials

Kontakt os for yderligere info og evt. uforpligtende, uddybende samtale eller møde: Peter Tillge: rie@tillge.dk, tlf. 4919 0061 eller 5070 0222 (sms).
Eva Dinesen: eva@skoven7.dk

Kursusdatoer 2021-23:

26.-28. februar 2021
28.-30. maj 2021
27.-29. august 2021
12.-14. november 2021
4. - 6. februar 2022
6. - 8. maj 2022
19. - 21. august 2022
7. - 9. oktober 2022
20.-22. januar 2023

Kursusdatoer 2023-24:

3.-5. marts 2023
2.-4. juni 2023
1.-3. september 2023
17.-19. november 2023
1.-3. marts 2024
30. aug-1. sept 2024
22.-24. november 2024

Pris pr. workshop inkl. ophold og forplejning: 3.000 kr. med forehehold for mindre prisændringer.
Download brochure herunder:

Læs tesimonials

Læs tesimonials 

INDIWORKSHOPS  /  INDILIFE.DK
Peter Tillge | Digelsvej 8 | Søholm | 3480 Fredensborg | Tlf: 4919  0061 / 5070  0222 | E-mail: rie@tillge.dk
Eva Dinesen | Tlf: 21905353 | E-mail: eva@skoven7.dk

indilife.dk er produceret i NetObjectsFusion og har ingen mailboks.