Eagleroad tilbyder foredrag, kurser og formidling af indianernes og vikingernes naturtro, livsstil og kultur. Eagleroad er et sted for dig der ønsker oplevelser og fællesskab indenfor natur, personlig vækst og velvære. De arrangerer events, firmaudflugter og naturoplevelser og teambuilding med naturterapi og livsnavigation.

Hos Eagleroad nyder man at arbejde med personligt lederskab og trivsel i naturens rum. Endvidere tilbyder man salg af kvalitets telte, indianske tipier og historiske telte og jurter. Udlejning af kursussted i smukt naturområde, samt salg af smukt nordisk og indiansk håndværk, trommer, røgelse, økolammeskind og smykker.   Eagleroad

WORKSHOPS  /  INDILIFE.DK

Krumspring
(2016, af She Parson, 122 s.)

“Jeg tilhører ingen navngivet trosretning. Og mit åndelige liv er en del af mig. Jeg bliver hjulpet ud af mit hylster af ånder på jævnlig basis, fordi de vil mig noget. Det kan sgu både være skidt, men det kan også være enormt givende og godt. Ånder er jo mennesker som er døde, og når de hænger fast her på jorden ved os levende, tror jeg, at det som regel er fordi de mangler at afslutte noget her. Noget som er vigtigt for dem.”

Bogen er letlæst og på 217 sider. Den kan købes via hjemmesiden www.parsonart.dk
Der kan betales via mobilpay 50576280 eller bankoverførsel. Den koster 150kr plus porto. Endvidere kan den købes i Bog og Idé i Sorø samt Vestsjællandscenteret i Slagelse.

Mind4Nature

Jeg hedder Doreen Møller Holmquist og er Natur og stressvejleder. Jeg bruger min have "Mindfulnesshaven" og den omkringliggende natur i mit arbejde med at hjælpe mennesker med stressproblemer. I mine 1:1 sessions
kan du vælge imellem flere forskellige metoder, herunder shamanistisk rådgivning/behandling. Derudover afholder jeg kurser (live og online), en-dags naturarrangementer og "Stille dage". Siden 2017 har jeg undervist i den 1. årige uddannelse til Natur og stressvejleder. Uddannelsen tager et år og på en af de 12 moduler lærer kursisterne om shamanisme. En gang om året afholder jeg et shamanistisk grundkursus/ kursus. Læs meget mere på  www.mind4nature.dk.

Mangler du en vej til at finde glæden, lykken
og have fred med dig selv?

Hvis du vil personlig udvikling, er der stor hjælp at hente,
og den hjælp kan jeg formidle via kontakt til Universet

Dorrit Skygebjerg, telefon: 29297625   Dorrit Skygebjerg

Body SDS hos Body Sense:
B
ehandling i Nordsjælland. Leder af Body-Sense: Lotte R Tillge

JEG HEDDER LOTTE, ER BODY SDS BEHANDLER og desuden uddannet inden for det pædagogiske område, Jeg har igennem mit efterhånden mangeårige arbejdsliv tilegnet mig en bred vifte af menneskeligt kendskab.
Jeg har de sidste mange år lagt energi i arbejdet med hjemløse og i psykiatrien. Jeg har imidlertid savnet arbejdet med tanken om, at krop og sind hænger sammen, og jeg er derfor godt igang med arbejdet som SDS kropsterapeut. Læs mere om mit arbejde og metoder:

BODYSENSE.NU

Lotte R Tillge
Trommeværkstedet

Trommeværkstedet
v/Torben Wendelin
Hasselvej 23
3300 Frederiksværk
48 17 49 16

Historierne bliver til i en treklang mellem dig, mig og hjælperne.
Samspillet skaber et rum af stilhed og lys, så du igennem historierne kan få indsigt i din aktuelle situation.

Historien opleves som en stærk drøm og kan tolkes, som det.
Vi kan sammen spørge dybere ind i den og bruge den som et udviklingsredskab.

Simon H.H. Simonsen
Mobil 6160 7777
simomhhsimonsen@gmail.com

 


YOGA-BØFLEN

Meditation, Firma-Yoga
Energihealing, 1 + 1 Yoga
Kropsafspænding

www.yoga-boflen.dk
 

Reikikurser, - Reikihealing - Inkahealing - Beskyttelse og aktivering af dit energilegeme - Sjælehentning
Esther Økær en af Danmarks mest erfarne indenfor Reiki. Har praktiseret som healer siden 1997 og som Reikimester (underviser) siden 2000. https://www.reikihealer.dk
Efter en rejse til Peru i 2017, hvor Esther Økær bl. a. blev indviet til Chumpi Paqo, består en healing nu af en kombination af Reiki og Inkahealing. Dette betyder, at healingen nu er yderligere intensiveret. Samtidig har du har mulighed for at modtage et specielt inka-ritual, der aktiverer og beskytter dit energilegeme. Ind imellem indeholder en healing også soul retrival efter Inkatraditionen, hvor du får hentet "boblestykker" hjem. Dette kan være med til at gøre dig "hel", da vi mister en del boblestykker (sjælestykker) igennem livet i forbindelse med større eller mindre traumer.
Hvis du selv har lyst til at lære at heale dig selv og andre og få et boost i din selvudvikling, afholdes der månedlige Reikikurser i alle Reikigrader.
Så hvad enten du ønsker at uddanne dig til Reikihealer eller du ønsker en Reiki- og Inkahealing er du i trygge hænder her.

Stuebjerggaard i Tisvilde

Stuebjerggaard i Tisvilde, lige op ad skoven og tæt på vandet. Indilife holder ofte kurser her. Et af de smukkeste steder på Sjælland! Kontakt: StuebjerggÃrd, Stuebjerg Alle 19, 3220 Tisvildeleje, Tlf. 20413324

UNIKKE, OMHYGGELIGT HÅNDSYEDE TROMMETASKER
-  AFSTEMT EFTER DIT NAVN ELLER DYRETEGN

Karen Bach Jensen

Ada Coming Wind arbejder med: SHAMANISME, SVEDEHYTTE, VISION QUEST, CEREMONIER, SHAMANISTISK TRAINING og WORKSHOPS

CLAIRVOYANCE, HEALING og SPIRITUEL/MENNESKE VEJLEDNING

http://sacredspace.menneske.dk
mobil 42424681 (send gerne sms med dit navn og hvad det handler om, tak)

Sexologens rum er tryghed

 

SHEILA SOFIE XENIA PARSONEn sexolog er ikke en særlig afart af mennesker, som kun tænker på sex. Vi er uddannet fagpersoner, som interesserer os for hele mennesket: Livslyst, trivsel, sundhed og naturligvis falder sex ind under førnævnte.
At tale om sex kan blandt andet være, at man ikke har lyst til sex. At man har valgt at leve i cølibat helt frivilligt. Du bliver måske i tvivl, om det er normalt? Det kan jeg forsikre dig om, at det er. Eller du går rundt og hader noget ved din krop eksempelvis. Dette medfører måske, at du ikke får levet dit fulde smukke potientiale liv.
Det kan være tusinde ting, som en sexolog tager sig af. Vi er terapeuter med solid uddannelse bag os, og vi elsker at bruge den. Derudover har jeg gået Menneskets (fantastiske) Vej. Læs om den her på Indilife. Min terapi bærer præg af begge uddannelser.
Se på min hjemmeside for mere www.sexologshe.dk, hvor jeg blandt andet tilbyder berøringsterapi.
Jeg giver 10 % rabat, hvis du nævner, at du har fundet mig her på siden.
Tlf. 4240 5355 mail: shesexolog@gmail.com

Charlotte Philips

YOUR PERSONAL TOTEM PORTRAIT

Charlotte Philips maler billeder af “dit magiske selv”
- og inddrager de dyr og elementer, som knytter sig til din person. Hendes kæreste, Chris Lüttichau, vejleder med tolkningen. Dit personlige akrylmaleri er på lærred og måler
90 x 30 cm.
Læs om Charlotte’s malerier
HER (PDF)

FYSMADS: Fysioterapi, træning, smertebehandling, coacing  

INDIWORKSHOPS  /  INDILIFE.DK
Peter Tillge | Digelsvej 8 | Søholm | 3480 Fredensborg | Tlf: 4919  0061 / 5070  0222 | E-mail: rie@tillge.dk
Eva Dinesen | Tlf: 21905353 | E-mail: eva@skoven7.dk

indilife.dk er produceret i NetObjectsFusion og har ingen mailboks. Bullgaurd Internet Security er aktiv under produktion og opdateringer.