RAINBOW  LODGE

Planlagte datoer 2021:
Ring til Peter Tillge på 5070 0222 (sms)
eller mail rie@tillge.dk

“Svedehytten gør brug af alle kræfter i universet: Jorden og
de ting, som gror af jorden;
vand, ild og luft”

Lakota Elder, Black Elk:


Rainbow Lodge afholdes i samarbejde med Markus Schmidt, der kan kontaktes på msc@kaospilot.dk

Svedehytten symboliserer Moder Jords livmoder og de varme sten repræsenterer hendes krop, som nærer alt liv. Ilden, som varmer stenene, repræsenterer Verdens evige lys, som er kilden til alt liv og kraft.

Langsomt frigiver vandet varmen
fra stenene, der stiger i form af damp og gennentrænger luften og skaber den varme og fugt, som er med til at manifestere intentionen med ceremonien.

 
Alle stammer har sine traditioner, og der ingen rigtig eller forkert måde at deltage i en svedehytte på, andet end at komme med et åbent sind og være klar til at rense negative følelser, heale fysiske lidelser, cleare bekymringer og/eller frigive spirituelle blokeringer. Intention og integritet er nøglen til et positivt udbytte af ceremonien.

Arrangør: Else-Marie Bierlich: 24260111,
em.bierlich@gmail.com

Booking/yderligere info:
Markus: 26801107, msc@kaospilot.dk

Eller ring/sms 5070 0222 (P Tillge)

Udsnit af motiv fra hjemmesyet trommetaske

Trommerejse

- hvordan virker den på sindet?

Læs artikel fra Sandra Dickey Harner, Fordham University

 

Visionssøgning - VISION QUEST

Visionssøgning 2021 i Danmark

Vi tilbyder en tid alene i naturen, hvor dyb spirituel vejledning kan komme til dig.

Visionssøgningen kan åbne for vældige muligheder af klarhed og indsigt. Den kan hjælpe med at heale dybe sår af adskillelse og isolation. Den kan hjælpe os til at se vores livsformål og genskabe vores lidenskab og glæde ved livet. Gennem en visionssøgning har man mulighed for at øge sin følelse af forbundethed med naturen og det, der er større end os mennesker.

I et forløb over tre dage og tre nætter i faste og bøn kan sindet bevæge sig ind til et sted af indre stilhed. Her kan du blive i stand til at skelne mellem vores sande selv og sindets  stille hvisken, og give plads til at mysteriet kan komme ind i dit liv og vise os en vej frem. Du kan bede om hjælp til at være din egen åndelige vejleder på en rejse hjem til dig selv og på din videre færd i livet.

På visionssøgningen kan vi tage det valg bevidst at bevæge os fra en livsfase til en anden. Vi kan bede om at modtage ny mening og retning i livet. Det kan være særligt aktuelt ved store forandringer som dyb sorg, livstruende sygdom, skilsmisse eller separation der kan betyde at vores energi ”fastfryses” og derfor har behov for healing og en ny retning, så vi igen kan mærke, hvad der glæder hjertet og nærer sjælen. Naturoplevelser virker stærkt og kan fremelske forandringer vi har længtes efter

Metode

Vi afholder visionssøgning på et afsondret sted med naturlig skønhed og følger den traditionelle tre-trins struktur, som bl. a. stammer fra de nordamerikanske indianere og som er blevet praktiseret i Northern Drum i mange år:

1. Adskillelse fra det kendte
2. En periode af isolation
3. Tilbage til hverdagen

I de tre dage træder vi ind i et rum af bøn og meditation, stilhed og fokus, hvor vi bevæger os mellem væren og bliven og åbner os selv, for at kunne modtage vejledning fra Spirit og Moder Jord.

Begravelsesceremoni: Vi tilbyder en begravelsesceremoni om natten forud for visionssøgningen for dem der vil det. En nat tilbragt i Moder Jords mørke ” livmoder” er en tid for hellig healing, hvor vi kan bede for at usunde dele af vores væren afgår ved døden og beder Moder Jord absorbere og transformere begrænsende mønstre og trossætninger. Ved solopgang stiger vi op fra ”gravene” genfødte i en renset tilstand parate til at modtage visdom og nye input til livet under visionssøgningen.

Trænede vogtere vil være i nærheden under hele visionssøgningen. De tilbyder guidning i forberedelsestiden og er opmærksomme og til stede i hele forløbet. Vogterne holder energien ved bålet og støtter op om de søgende. Efter visionssøgningen vil vi også støtte i  den integrationsperiode som følger.

Praktisk

På visionssøgningen har man et telt med og samme telt kan benyttes første nat, hvis ikke man vil deltage i begravelsesceremonien. Det er også muligt at leje en hytte første nat.

Tid:

Nye tider for 2021 er under planlægning.

Sted

Visionssøgningen afholdes i en skov ved en spejderhytte, der ligger afsondret for enden af en grusvej. Skoven er en blandingsskov, der er tillige et lille moseområde og havet ligger lige op til skoven med et strandstykke langs skoven. Der er således alle muligheder for at vælge et sted, der passer til hver enkelt.

Pris:

Det koster 4.000 kr. at deltage.

Tilmelding til eva@skoven7.dk eller 2190 5353.

Kontakt: Ring til Peter Tillge på 5070 0222 (sms) eller mail rie@tillge.dk for flere informationer.

Alle workshops hos INDILIFE.DK ledes af Peter Tillge i tæt samarbejde med Eva Dinesen. De har mange års erfaring med autentisk,
jordbunden shamanisme og er siden blevet trænet og undervist af en håndfuld lærere, som hovedsagelig har modtaget deres visdom fra nordamerikansk indianske medicinfolk.

INDIWORKSHOPS  /  INDILIFE.DK
Peter Tillge | Digelsvej 8 | Søholm | 3480 Fredensborg | Tlf: 4919  0061 / 5070  0222 | E-mail: rie@tillge.dk
Eva Dinesen | Tlf: 21905353 | E-mail: eva@skoven7.dk

indilife.dk er produceret i NetObjectsFusion og har ingen mailboks.