Visionsøgning

Vi tilbyder en tid alene i naturen, hvor dyb spirituel vejledning kan komme til dig.

Visionssøgningen kan åbne for vældige muligheder af klarhed og indsigt. Den kan hjælpe med at heale dybe sår af adskillelse og isolation. Den kan hjælpe os til at se vores livsformål og genskabe vores lidenskab og glæde ved livet. Gennem en visionssøgning har man mulighed for at øge sin følelse af forbundethed med naturen og det, der er større end os mennesker.

Vi arbejder med

Vi afholder visionssøgning på et afsondret sted med naturlig skønhed og følger den traditionelle tre-trins struktur, som bl. a. stammer fra de nordamerikanske indianere.

Adskillelse fra det kendte

En periode af isolation

Tilbage til hverdagen

Indilife

Visionsøgning

I de tre dage træder vi ind i et rum af bøn og meditation, stilhed og fokus, hvor vi bevæger os mellem væren og bliven og åbner os selv, for at kunne modtage vejledning fra Spirit og Moder Jord.

Trænede vogtere vil være i nærheden under hele visionssøgningen. De tilbyder guidning i forberedelsestiden og er opmærksomme og til stede i hele forløbet. Vogterne holder energien ved bålet og støtter op om de søgende. Efter visionssøgningen vil vi også støtte i den integrationsperiode som følger.

Vi tilbyder en begravelsesceremoni om natten forud for visionssøgningen for dem der vil det. En nat tilbragt i Moder Jords mørke ” livmoder” er en tid for hellig healing, hvor vi kan bede for at usunde dele af vores væren afgår ved døden og beder Moder Jord absorbere og transformere begrænsende mønstre og trossætninger. Ved solopgang stiger vi op fra ”gravene” genfødte i en renset tilstand parate til at modtage visdom og nye input til livet under visionssøgningen.

KURSUSPROGRAM

Planlagte datoer i 2023 

25 – 29 maj 

PRISEN INKLUDERER

Kurset visionsøgning forløber sig over 4-5 dage

Kurserne afholdes rimeligt nær København i natur med bålplads, skov og vand.

Der er inkluderet fuld forplejning på alle moduler og vi lægger vægt på at servere sund og nærende mad, der så vidt muligt er økologisk og hjemmelavet.

PRIS: 4.000,- PR PERSON

DINE GUIDES OG UNDERVISERE

Indilife

Peter Tillge
Fra 1981 til 1991 arbejdet med G.I. Gurdjieff `s ideer/filosofi i ” Fellowship of friends”, København. “Jeg har siden 1995 modtaget undervisning fra 5 forskellige lærere, hvor H. Storm var den første og Chris Lyttichau den langt mest bedtydningsfulde. Mit blod er meget dansk, men jeg oplever den indianske lære som mit spirituelle ståsted. Dette citat er tyveri, men sandt for mig: “Hvis vore hus brændte, ville jeg forsøge at redde min hustru, min papegøje og noterne fra Chris’es workshops”!

Eva Dinesen
I 1992 var jeg på mine første shamanistiske kurser hos Annette Høst og Jonathan Horwitz. Det åbnede en dør til at søge svar og vejledning i naturen og på shamanistiske rejser. Mange shamanistiske kurser er fulgt siden og jeg har gennem alle årene deltaget i trommegrupper. Nogle år har jeg været med i fuldmånegruppe, healinggruppe og en gruppe med shamanistisk musik. I 2003 kom Chris Lüttichau til Danmark og underviste i Menneskets Vej og siden har jeg arbejdet på at anvende shamanisme i praksis i hverdagen. Jeg har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi 2012 og følger på 7. år et undervisningsforløb i England med Chris Lüttichau i Northern Drum. I 2017 begyndte jeg en rejse i forståelse af Mayaernes kalender og de traditioner der ligger bagved, den rejse er jeg stadig på.

Indilife

Send en besked her 

Kontakt os endelig hvis du vil vide mere 
Ring, mail eller send en besked her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked når der kommer nye kurser
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet

Adresse

Digelsvej 8
Søholm
3480 Fredensborg

Ring til Peter

(+45) 4919 0061
(+45) 5070 0222

Mail Peter

rie@tillge.dk

Ring til Eva

(+45) 2190 5353

Mail Eva

eva@skoven7.dk