Kurser og workshops

Din rejse begynder her 

Kursusprogram 2023 & 2024

Indilife

MENNESKETS VEJ

Planlagte datoer i 2023 & 2024

3 – 5 marts 2023
2 – 4 juni 2023
15 – 17 september  2023
17 – 19 november 2023
1 – 3 marts  2024
9 – 12 maj 2024
13 – 15 september 2024
22 – 24 november 2024

Læs mere

RAINBOW LODGE

Planlagte datoer i 2023

15 april 2023
24 juni 2023
23 septemer 2023
17 december 2023

 

 

 

Læs mere

Indilife

VISIONSSØGNING

Planlagte datoer i 2023

25 – 29 maj 2023

 

 

 

 

 

Læs mere

Vores kursister siger

At gå Menneskets Vej er som at tage en videregående uddannelse. Det farver og præger dit meta perspektiv, det er bare helt utrolig meget sjovere og man er garanteret at kunne bruge det bagefter! Det burde inkluderes i flere skoler.

Da jeg startede ville jeg gerne undersøge noget om mig selv og om naturen – jeg lærte om naturen i mig og om at ære både den, andres og naturen omkring os.

Det var meget vigtigt for mig at de redskabet vi lærte ikke bare blev ude i spejderhytten, men at de kunne omsættes derhjemme og være med mig i min hverdag ..uden at jeg skulle skifte alt mit tøj ud med mokkasiner og fjer.

Jeg har fået nogle redskaber med som jeg kan tage frem når noget er svært i mit liv, men også som jeg kan bruge i hverdagen. Især er jeg glad for at blive mere opmærksom på årstiderne og på tegnene omkring mig.

Jeg troede nok det ville komme til at blive sådan mere “Helligt”, men kurset var den helt perfekte blanding af alvor og sjov. Underviserne lyttede rigtig meget til hvem vi var som gruppe -og det på trods af at vi var virkelig forskellige!

Det var inspirerende at møde så mange forskellige mennesker; par, ældre, yngre osv. allesammen nogle jeg nok ikke ville have mødt andre steder, men som jeg nu betragter som en del af min nærmeste cirkel”

..hvis bare man kunne dumpe! Så kunne jeg få lov at gå hele kurset om igen!

-Tasha

Det mest forandrende kursus, jeg har gået.

Kurset har hjulpet mig til at tale og tænke fra hjertet – og blive ved med det. Kurset var mildt, godt og dybt.

Det bliver mærkeligt at leve “ikke-shamansk” igen. Sagen er, at det kommer jeg heller eller ikke til. Spørgsmålet er kun, hvordan jeg får de nye indsigter ind i hverdagslivet. Jeg føler, over tid, værdierne fra kurset præge mig helt ind i mine dagligdags beslutninger – privat og på arbejde. Det er både øvelser, men mest praksis. At tænke sig om, før man gør noget … og fokusere på det, der egentlig er behov for.

I skal vide, at sjældent har noget inspireret mig så meget som Menneskets Vej

- Henrik Egede

Aldrig har jeg lært så meget, i så trygge omgivelser, som på kurset Menneskets vej! – Og jeg har deltaget på mange kurser gennem mine 50 år som aktiv studerende. Underviserne sætter rammer, som giver os elever mulighed for at træde ind af den mangfoldighed af døre der åbner sig, og få indsigter om sig selv og livet som helhed, som i den grad kan bruges i det daglige liv.

En af de ting jeg holder særlig meget af, er at kurset er fri for dogmer og ”sådan ér det-ish”: rammerne gør at vi får mulighed for at finde visdommen i os selv, og ikke en ”visdom” andre mener alle skal have.

Jeg har været så begejstret for Menneskets vej, at jeg har taget den to gange. Jeg tog gerne en tur mere, hvis tiden var til det. Med det vil jeg blot sige at denne udviklingsvej aldrig er kedelig, ej heller noget der bliver færdigt. Heldigvis. For Menneskets vej er også Magiens vej. Og når man først er trådt ind på den, kan man kun ønske at blive ved at gå den, – og ærgre sig over ikke at have gjort det noget før.

- Birgitte Due Jensen Koch

At gå menneskets vej er at gå med de fire retninger ad en naturlig og magisk vej hjem til sig selv. At sidde i cirkel med andre og mærke stammens intelligens og blive undervist i de helt særlige redskaber som de gamle indianere kendte og brugte i pagt med naturen og den spiritualitet som bor i naturen og i os selv.

Altsammen holdt i en varm og levende atmosfære med et højt niveau og kærlig og ikke mindst humoristisk tilgang af de to guides Eva og Peter – om hvem jeg kun kan udtrykke min allerhøjeste respekt og taknemmelighed for de gaver de har og så generøst giver videre.

Der er ingen grund til ikke at gå Menneskets vej, hvis man vil gå hele vejen hjem til sig selv og videre ud i verden med sin sjæl og ånd klar og skinnende.

Tak for det hele. Be kind

-Woman Earth Painter

Send os en besked her 

Kontakt os endelig hvis du vil vide mere 
Ring, mail eller send en besked her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked når der kommer nye kurser
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet

Adresse

Digelsvej 8
Søholm
3480 Fredensborg

Ring til Peter

(+45) 4919 0061
(+45) 5070 0222

Mail Peter

rie@tillge.dk

Ring til Eva

(+45) 2190 5353

Mail Eva

eva@skoven7.dk