Kurser og workshops

Din rejse begynder her 

Kursusprogram 2024 & 2025

Kurser Menneskets vej

MENNESKETS VEJ

Planlagte datoer i 2024 & 2025

13 – 15 september 2024
22 – 24 november 2024
31 januar – 2 februar 2025

Læs mere

Kurser Rainbow lodge

RAINBOW LODGE

Planlagte datoer i 2024

12. oktober 2024

Læs mere

Kurser Visionsøgning

VISIONSSØGNING

Planlagte datoer i 2024

Fra onsdag d. 31. juli til d. 4. august 2024

Læs mere

SE ALLE VORES KURSER HER↓

TILBAGE TIL DIG SELV – EN 1 DAGS RETRÆTE

VI LYTTER TIL HJERTET
VI MÆRKER NATUREN
VI FINDER SAMHØRIGHEDEN 

Hvornår:
Fredag d. 27. september 2024.
Fra kl. 09:30-20:00

Sted:
Fredskovhytten i Hvalsø

Vi vil være i en skøn natur vd Fredskovhytten i Hvalsø. Der vil både være fokus på stilhed, men også på at dele i cirkel. Vi er i naturen, vi mediterer, og vi sidder ved bålet. Vi vil være max 10 deltagere.

OM OS:

Lise Tillge
Life coach, konfliktmægler og optaget af indianske traditioner.

Maria Lundgreen
Mindful stresscoach med fokus på ro, nærvær og selvhealing.

Tilmelding: Send en mail til mail@marialundgreen.dk
eller ring til Maria på 6059 2874

Pris med rabat: 840,- (normalpris l.050,-) 

Praktisk: Medbring din egen frokost. Vi søger for snacks og drikkelse til dagen samt en fyldig suppe med brød, som vi spiser ved bålet om aftenen.

DE FIRE LEVEREGLER – DON MIGUEL RUIZ

Her er de fire regler

Vær ren i dit ord
Tag ikke noget personligt
Lad være med at formode noget
Gør altid dit bedste

Alle er velkomne
Det kræver ingen forudsætninger at deltage ud over et åbent sind og et åbent hjerte.

 

KOM MED MANDAG D. 30. SEPTEMBER 2024 – BEMÆRK NY DATO

Don Miguel Ruiz’s “De fire retningslinjer” er rodfæstet i gammel toltekisk visdom og tilbyder os en vej til at åbne vores liv op for en ny følelse af frihed, sand lykke og kærlighed. Han viser også, hvordan enhver af os kan begynde at praktisere og integrere disse enkle retningslinjer i vores moderne liv, hvilket giver det mere dybde, betydning og glæde.

Peter fortæller om hvordan disse fire leveregler kan integreres i vores sind og i vores daglige liv.

Hvornår: Mandag d. 30. september 2024 kl. 17:00-21:30

Sted: Digelsvej 8, Søholm, 3480 Fredensborg

Tilmelding: Send en mail til Eva på eva@twofeathers.dk

Pris: 400 kroner.
Du bedes selv medbringe aftensmad. Vi serverer kaffe og the.

Vi Glæder os til at se dig!

 

Kom med til vores efterårsceremoni
lørdag d. 21. september 2024

Efterårsceremoni Indilife

Tag med til efterårsceremoni lørdag d. 21. september 2024. Det bliver en søndag, hvor vi forbinder os med efterårsenergien og fejrer årets høst. Efteråret er en tid, hvor naturen giver sine gaver for så at trække sin energi indad gennem vinteren. Derefter starter en ny cyklus af spiring, blomstring og høst. Som del af naturen gennemgår vi mennesker samme cyklus af spiring, blomstring, høst og hvile.

Efterårsceremonien er en invitation til at undersøge, hvad der er sket i løbet af året for os hver især og kollektivt, hvad der er groet frem, hvordan det har beriget vores liv, hvordan vi selv er vokset, hvad vi har lært. Det er en fejring af efteråret og de gaver, vi høster i vores liv både på de ydre og indre planer – inden vi går ind i vinterens mørke for at drømme nye drømme for os selv og verden omkring os. Det er en invitation til at komme til stede, gøre status, se indad, give slip og sætte fokus på, hvordan vi kommer godt videre ind i vintertiden

Alle er velkomne

Det kræver ingen forudsætninger at deltage ud over et åbent sind og et åbent hjerte. Du bedes selv tage mad og drikkevarer med til dagen. Der er te/kaffe. Vi er ude så meget som muligt, så tag tøj med efter vejret.

Hvornår: lørdag d. 21. september 2024 kl. 10:00-17:00

Sted: Digelsvej 8, Søholm, 3480 Fredensborg

Tilmelding: Send en mail til Markus på markus@circleways.dk
eller ring 26801107.

Pris: 300 kroner.

Studerende & børn: 150 kroner. Børn under 10 år er gratis.

Vi glæder os til at se jer!

Kærligst Peter, Tasja, Birgitte og Markus

Daglig shamanistisk prakSis

EN DAG HVOR VI ARBEJDER MED METODER TIL EN STØRRE INDSIGT

Eva og Peter fortæller om hvilke metoder bruger vi i det daglige, hvad er let, hvad er ikke så let. Hvad gør vi når vores valg er færre og hvad gør vi når omstændigheder ændres. Vær med til at finde din daglige praksis, hvad har du brug for og hvordan hjælper du dig selv til at fastholde den når du kommer hjem fra kurset.

Alle er velkomne

Det kræver ingen forudsætninger at deltage ud over et åbent sind og et åbent hjerte. Vi serverer en let frokost og kaffe & the. Du bedes selv medbringe aftensmad.

Hvornår: lørdag d. 5. oktober 2024. Fra kl. 09:30-20:00

Sted: Digelsvej 8, Søholm, 3480 Fredensborg

Tilmelding: Send en mail til Eva på eva@twofeathers.dk

Pris: 900 kroner.

Vi Glæder os til at se dig!

 

GURDJIEFF – FRAGMENTER AF EN UKENDT LÆRE

Alle er velkomne

Det kræver ingen forudsætninger at deltage ud over et åbent sind og et åbent hjerte. Vi serverer en let ret og kaffe & the. Du bedes selv medbringe aftensmad.

Gurdieff var en indflydelsesrig spirituel lærer og mystiker fra det 20. århundrede. Han grundlagde den fjerde vej, en holistisk tilgang til personlig udvikling, der integrerer fysisk, mental og spirituel vækst. Hans undervisning fokuserede på selvbevidsthed, selvobservation og transformation gennem arbejde med krop, sind og ånd. Gurdjieffs idéer og metoder har inspireret utallige mennesker over hele verden inden for psykologi, filosofi og spiritualitet.

Peter fortæller om Gurdjieff lære som også kaldes også “esoterisk kristendom” og består af en række værktøjer til at forstå dig selv. Det er et fint supplement til “De gamle visdoms teachings”.

Hvornår: lørdag d. 30. november 2024. Fra kl. 09:30-20:00

Sted: Digelsvej 8, Søholm, 3480 Fredensborg

Tilmelding: Send en mail til Eva på eva@twofeathers.dk

Pris: 900 kroner.

Vi Glæder os til at se dig!

 

The People’s International Dance to the Sun 2024

Kurser Find din kraft

PRAKTISK INFORMATION

HVORNÅR:
Afholdes fra fredag d. 19. juli til søndag d. 28. juli 2024

HVOR:
Trend Skov
Vesthimmerland 

TILMELDING:
Ved du allerede nu at du skal med, så tilmeld dig her

VIL DU VIDE MERE:
Så læs med her

2024 has begun – and we are still in the Kiva, dreaming it alive!

We are holding the image of a strong and powerful ceremony in the forest this year and calling all people to come and help sending out the prayer for peace in the world and for all peoples to become united as one.

The Sundance is a prayer and this year we want to send that prayer as a people – together in the forest – by the Sacred Tree.
This we will do. As we have done now in Denmark every year since 2007.

We are looking forward to be together again in ceremony.

We are looking much forward to the journey this year.

With love – The Sundance Team

save the day 

SOMMERLEJR FOR UNGE FRA 22-30 ÅR
ET FORLØB PÅ 5 DAGE fra d. 30 juli til 3 august 2025

Vores kursister siger

At gå Menneskets Vej er som at tage en videregående uddannelse. Det farver og præger dit  livs fundament, det er bare helt utrolig meget sjovere og man er garanteret at kunne bruge det bagefter! Det burde inkluderes i flere skoler.

Da jeg startede ville jeg gerne undersøge noget om mig selv og om naturen – jeg lærte om naturen i mig og om at ære både den, andres og naturen omkring os.

Det var meget vigtigt for mig at de redskabet vi lærte ikke bare blev ude i spejderhytten, men at de kunne omsættes derhjemme og være med mig i min hverdag ..uden at jeg skulle skifte alt mit tøj ud med mokkasiner og fjer.

Jeg har fået nogle redskaber med som jeg kan tage frem når noget er svært i mit liv, men også som jeg kan bruge i hverdagen. Især er jeg glad for at blive mere opmærksom på årstiderne og på tegnene omkring mig.

Jeg troede nok det ville komme til at blive sådan mere “Helligt”, men kurset var den helt perfekte blanding af alvor og sjov. Underviserne lyttede rigtig meget til hvem vi var som gruppe -og det på trods af at vi var virkelig forskellige!

Det var inspirerende at møde så mange forskellige mennesker; par, ældre, yngre osv. allesammen nogle jeg nok ikke ville have mødt andre steder, men som jeg nu betragter som en del af min nærmeste cirkel”

..hvis bare man kunne dumpe! Så kunne jeg få lov at gå hele kurset om igen!

-Tasja

Det mest forandrende kursus, jeg har gået.

Kurset har hjulpet mig til at tale og tænke fra hjertet – og blive ved med det. Kurset var mildt, godt og dybt.

Det bliver mærkeligt at leve “ikke-shamansk” igen. Sagen er, at det kommer jeg heller eller ikke til. Spørgsmålet er kun, hvordan jeg får de nye indsigter ind i hverdagslivet. Jeg føler, over tid, værdierne fra kurset præge mig helt ind i mine dagligdags beslutninger – privat og på arbejde. Det er både øvelser, men mest praksis. At tænke sig om, før man gør noget … og fokusere på det, der egentlig er behov for.

I skal vide, at sjældent har noget inspireret mig så meget som Menneskets Vej

- Henrik Egede

Aldrig har jeg lært så meget, i så trygge omgivelser, som på kurset Menneskets vej! – Og jeg har deltaget på mange kurser gennem mine 50 år som aktiv studerende. Underviserne sætter rammer, som giver os elever mulighed for at træde ind af den mangfoldighed af døre der åbner sig, og få indsigter om sig selv og livet som helhed, som i den grad kan bruges i det daglige liv.

En af de ting jeg holder særlig meget af, er at kurset er fri for dogmer og ”sådan ér det-ish”: rammerne gør at vi får mulighed for at finde visdommen i os selv, og ikke en ”visdom” andre mener alle skal have.

Jeg har været så begejstret for Menneskets vej, at jeg har taget den to gange. Jeg tog gerne en tur mere, hvis tiden var til det. Med det vil jeg blot sige at denne udviklingsvej aldrig er kedelig, ej heller noget der bliver færdigt. Heldigvis. For Menneskets vej er også Magiens vej. Og når man først er trådt ind på den, kan man kun ønske at blive ved at gå den, – og ærgre sig over ikke at have gjort det noget før.

- Birgitte Due Jensen Koch

At gå menneskets vej er at gå med de fire retninger ad en naturlig og magisk vej hjem til sig selv. At sidde i cirkel med andre og mærke stammens intelligens og blive undervist i de helt særlige redskaber som de gamle indianere kendte og brugte i pagt med naturen og den spiritualitet som bor i naturen og i os selv.

Altsammen holdt i en varm og levende atmosfære med et højt niveau og kærlig og ikke mindst humoristisk tilgang af de to guides Eva og Peter – om hvem jeg kun kan udtrykke min allerhøjeste respekt og taknemmelighed for de gaver de har og så generøst giver videre.

Der er ingen grund til ikke at gå Menneskets vej, hvis man vil gå hele vejen hjem til sig selv og videre ud i verden med sin sjæl og ånd klar og skinnende.

Tak for det hele. Be kind

-Woman Earth Painter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked når der kommer nye kurser
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet

Adresse

Digelsvej 8
Søholm
3480 Fredensborg

Ring til Peter

(+45) 4919 0061
(+45) 5070 0222

Mail Peter

rie@tillge.dk

Ring til Eva

(+45) 2190 5353

Mail Eva

eva@twofeathers.dk