Eva Wendelboe Kuczynski

Jeg er 51 år, scenograf og et kreativt skabende menneske med en karriere indenfor museumsformidling og design.
Jeg har gået på Menneskets vej og bruger det jeg har lært til at skabe en retning i hverdagen, og når jeg møder større udfordringer.

Jeg har erfaring med at facilitere børn og unges kreative processer og er vant til at rammesætte skabende fællesskaber, hvor naturen er medspiller.

På sommercampen vil jeg hjælpe holdet til at kombinere den inspiration, vi får fra de oprindelige traditioner, med mulige fysiske udtryk vi kan give vores opdagelser. Det vi skaber med hænder og sanser bliver til ankre for den viden vi modtager, og noget vi kan tage med hjem, som minder fra og porte til den nye verden, vi lærer at kende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked når der kommer nye kurser
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet

Adresse

Digelsvej 8
Søholm
3480 Fredensborg

Ring til Peter

(+45) 4919 0061
(+45) 5070 0222

Mail Peter

rie@tillge.dk

Ring til Eva

(+45) 2190 5353

Mail Eva

eva@skoven7.dk