STINE

Jeg hedder Stine, jeg er 52 år og er uddannet socialrådgiver. Jeg er mor til tre – en søn på 19 og to døtre på 17 og 22. Jeg har desuden en bonusdatter på 28. I 2015 var jeg på en lærings weekend i Canada. Her blev jeg introduceret for indiansk livssyn og visdom, samt hvordan det også i et moderne liv kan hjælpe os. Underviseren var Marc Drouin, Hawk Of The Yellow Wind. Det ændrede fundamentalt min måde at være i verden og livet. Det gav mig en følelse af lethed og frihed samt at være meget mere kompetent til at hjælpe mig selv i livet. Marc har siden været min lærer, og jeg kommer hos ham i Canada årligt.

De sidste ca. 5 år har jeg i mit arbejdsliv undervist og trænet både voksne borgere og sagsbehandlere i at sætte intention (mål) samt at håndtere forandring, og selv skabe forandring når det er hjælpsomt.

Min undervisning er baseret på Marcs teachings om bl.a. offer-/krigeradfærd og forandringscirklen.

Jeg er meget optaget af, hvordan vi i livet kan undgå at gøre os selv til ofre for omstændighederne, bevare vores egen “power” og leve bevidst, i nu ‘et og i balance. En gang om året er jeg med til at arrangere “Womens Council” i Danmark, hvor Marcs søster faciliterer en weekend for kvinder. Vi har ceremonier med rod i nordamerikanske indianske traditioner – bl.a. svedhytte, hvor jeg er firekeeper.

Jeg elsker, når jeg har mulighed for at give den samme gave (viden) videre til andre mennesker, som jeg får af Marc og hans søster. Det er nærmest mit eget højere mål i livet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked når der kommer nye kurser
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet

Adresse

Digelsvej 8
Søholm
3480 Fredensborg

Ring til Peter

(+45) 4919 0061
(+45) 5070 0222

Mail Peter

rie@tillge.dk

Ring til Eva

(+45) 2190 5353

Mail Eva

eva@skoven7.dk